Vanliga frågor och svar

Hur ansöker jag om företagslån utan säkerhet?

  1. Skicka in en kostnadsfri låneansökan online. Ansökningsprocessen går på någon minut med bankid. Ansökan är icke bindande.
  2. Om du ansöker via en jämförelsetjänst får du erbjudanden från flera långivare. Fördelen med en sådan tjänst är att endast en kreditupplysning behöver tas då långivarna delar på samma upplysning.
  3. Jämför de olika långivarna. Nu kan du enkelt överblicka villkor och kostnad för de långivare som erbjuder företagslån utan säkerhet
  4. Välj en långivare som passar dig och signera avtalet med bank-id
  5. Pengarna sätts in på ditt konto inom kort.

Hur mycket kan jag låna utan säkerhet?

Du kan vanligtvis låna mindre lånebelopp för snabba och tillfälliga lösningar, såsom checkkrediter. Hur stort belopp som beviljas beror på faktorer såsom kreditvärdighet, företags historia, storlek och omsättning.

Lån utan säkerhet brukar ha kortare återbetalningstid och i vissa fall högre ränta. En fördel med företagslån utan säkerhet är att det går snabbt och smidigt i de flesta fallen med svar och pengarna på kontot inom 1 arbetsdag.

Kan jag låna pengar utan säkerhet och betalningsanmärkningar?

Ja, det är inte omöjligt att ta lån utan säkerhet även om du har betalningsanmärkningar. Det finns lånegivare som godkänner trots betalningsanmärkningar. Ekonomin i bolaget behöver dock vara stabil i grunden för att övertyga långivaren om din betalningsförmåga.